Про виділення вивільненої кімнати в комунальній квартирі №8 по вул.Хакаській, буд.3 районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району на чергу громадян, які перебувають на квартирному обліку

від 22.07.2019. Дата оприлюднення 22.07.2019

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.54 Житлового кодексу Української РСР, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виділити районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району кімнату в комунальній квартирі №8 по вул.Хакаській, буд.3, житловою площею 12,3 кв.м. для розподілу у встановленому законом порядку.

2. Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради оформити ордер на кімнату в комунальній квартирі №8 по вул.Хакаській, буд.3 на підставі документів, наданих районною адміністрацією Запорізької міської ради по Дніпровському району.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк