Про надання товариству з додатковою відповідальністю «Торговельно-виробничий центр «Україна» дозволів на розміщення зовнішньої реклами

від 23.07.2019. Дата оприлюднення 23.07.2019

Керуючись Законом України «Про рекламу», Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, Порядком розміщення зовнішньої реклами в м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.02.2013 № 45 (зі змінами) та розглянувши заяву товариства з додатковою відповідальністю «Торговельно-виробничий центр «Україна» (ідентифікаційний код 01559519) про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати товариству з додатковою відповідальністю «Торговельно-виробничий центр «Україна» дозвіл на розміщення зовнішньої реклами – фасадна нестандартна рекламна конструкція, форматом 10,50х4,35 м, за адресою: м. Запоріжжя, пр. Соборний, буд. 147, строком на один рік.

2. Зобов’язати товариство з додатковою відповідальністю «Торговельно-виробничий центр «Україна» отримати у відділі по роботі з документами дозвільного характеру департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на департамент комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради.

 

Міський голова                          В.В. Буряк