Про проведення міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «Будучность» (Подгориця, Чорногорія)

Рішення виконавчого комітету №330 від 30.07.2019. Дата оприлюднення 05.08.2019

Розглянувши листа ТОВ «Футбольний клуб «Зоря» (Луганськ) від 23.07.2019 № 172 щодо проведення в м. Запоріжжя на стадіоні «Славутич-Арена» міжнародного футбольного матчу, з метою забезпечення безпеки проведення в м. Запоріжжя міжнародних змагань, пов’язаних з приїздом великої кількості вболівальників, в тому числі і з інших держав, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Взяти до відома проведення 01.08.2019 на стадіоні «Славутич-Арена» з 19-00 до 21-00 години міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «Будучность» (Подгориця, Чорногорія) в рамках відбіркового турніру Ліги Європи УЕФА.

2. Признати на період проведення міжнародного футбольного матчу бульвар Т.Г. Шевченка від проспекту Соборний до вулиці Леоніда Жаботинського зоною збору футбольних вболівальників, а площу Запорізьку - зоною паркування автобусів вболівальників.

3. КП «МФК «Металург» здійснити усі необхідні заходи для підготовки та проведення на належному рівні 01.08.2019 на стадіоні «Славутич-Арена» міжнародного футбольного матчу між командами «Зоря» (Луганськ) та «Будучность» (Подгориця, Чорногорія).

4. Перекрити 01.08.2019 рух автомобільного транспорту по вулиці Валерія Лобановського від проспекту Соборний до вулиці Богдана Хмельницького з 14-00 до 22-00 години, та по вулиці Трегубенка від проспекту Соборний до вулиці Богдана Хмельницького з 16-00 до 22-00 години.

5. Управлінню охорони здоровя Запорізької міської ради на період проведення футбольного матчу посилити режим роботи міських лікарень.

6. Департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради:

6.1. Забезпечити на прилеглій до стадіону «Славутич-Арена» території, в зоні збору футбольних вболівальників та в зоні паркування автобусів дотримання належного санітарного стану.

6.2. КП «Титан» забезпечити виділення 30 метрів металевої огорожі до 15-00 години 31.07.2019.

7. КП «Запоріжремсервіс» Запорізької міської ради та районній адміністрації Запорізької міської ради по Дніпровському району забезпечити на прилеглій до стадіону «Славутич-Арена» прибудинковій території дотримання належного санітарного стану.

8. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради внести корегування в графік роботи громадського транспорту для перевезення вболівальників до і після міжнародного футбольного матчу та забезпечити його необхідну кількість.

9. Просити управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити безпеку дорожнього руху під час проведення міжнародного футбольного матчу.

10. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку під час проведення міжнародного футбольного матчу, та з 31.07.2019 в місці проживання футбольної команди «Будучность» (Подгориця, Чорногорія) - готелі «Інтурист».

11. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації збільшити кількість бригад швидкої медичної допомоги під час проведення зазначеного заходу для надання, у разі необхідності, екстреної медичної допомоги.

12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                   В.В.Буряк