Про організацію руху транспорту на період проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС

від 09.08.2019. Дата оприлюднення 09.08.2019

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення безпеки руху транспорту, підвищення пропускної спроможності вулично-шляхової мережі м. Запоріжжя, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.08.2019 №333 «Про організацію заходів щодо перекриття Дніпровської ГЕС у зв’язку з проведенням ремонтних робіт» з 15.08.2019 до закінчення робіт виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс»:

1.1. Припинити рух тролейбусів через греблю ДніпроГЕС та організувати рух тролейбусів з кінцевих станцій «Сімферопольське шосе», «4-й Південний мкрн.» та «вул. Сєдова» до пл. Запорізької.

1.2. Забезпечити перевезення пасажирів автобусами з кінцевих станцій «Вул. Піщана» та «Завод «Запоріжкабель» до пр. Металургів.

1.3. Забезпечити перевезення пасажирів, які прибувають теплоходами з садово-городніх ділянок, автобусами від Річкового порту в напрямку Правого берегу.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради оприлюднити інформацію щодо змін в русі транспорту через засоби масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

 

Міський голова                                                               В.В.Буряк