Про переведення квартири №18 по вул.Незалежної України,62 до нежитлового фонду

від 12.08.2019. Дата оприлюднення 12.08.2019

Керуючись ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.319,320 Цивільного кодексу України, ст.ст.7,8,15 Житлового кодексу Української РСР та рішенням Запорізької  міської  ради від  28.08.2013 №9 “Про затвердження Положення про порядок переведення житлових приміщень (квартир, будинків, їх частин) до нежитлового фонду”, розглянувши звернення  та документи, надані Пронтенко Наталією Михайлівною про переведення квартири №18 по вул.Незалежної України,62, що належить їй на праві власності, до нежитлового фонду, виконавчий  комітет  Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Перевести квартиру №18 по вул.Незалежної України,62 до нежитлового фонду для подальшого використання  під стоматологію.

2. Пронтенко Наталії Михайлівні:

замовити в департаменті  архітектури  та  містобудування міської ради вихідні дані на проектування;

здійснювати роботи по реконструкції приміщення згідно з узгодженою проектною документацією після реєстрації департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Запорізькій області декларації про початок  виконання будівельних робіт;

укласти договори з підприємствами – постачальниками комунальних послуг;

після проведення реконструкції та реєстрації департаментом Державної архітектурно-будівельної  інспекції у Запорізькій області декларації про готовність об’єкту  до  експлуатації  провести державну реєстрацію права власності на нежитлове приміщення №18 по вул.Незалежної України,62 відповідно до чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на департамент архітектури та містобудування Запорізької  міської ради та районну адміністрацію Запорізької міської ради по Вознесенівському району.

 

Міський голова                                                                               В.В.Буряк