Про організацію руху авто- та електротранспорту загального користування на період проведення ремонтних робіт на перехресті пр. Металургів та пр. Соборного

Розпорядження міського голови №225р від 08.08.2019. Дата оприлюднення 12.08.2019

З метою забезпечення сталої роботи авто- та електротранспорту на період проведення робіт на об’єкті будівництва «Капітальний ремонт зливової каналізації на перехресті проспектів Соборний та Металургів в м. Запоріжжя», враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.05.2019 №198 «Про організацію руху автобусних та тролейбусних маршрутів загального користування на період проведення робіт на об’єкті будівництва «Капітальний ремонт зливової каналізації на перехресті проспектів Соборний та Металургів в м. Запоріжжя», з 13.08.2019 та до завершення ремонтних робіт:

1. Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» організувати рух тролейбусів за маршрутами №3, 8, 11, 17 від перетину пр. Соборного та пр. Металургів, в напрямку пл. Запорізької, по пр. Металургів (посадка/висадка пасажирів на зупинках «пр. Металургів», «БК ЗАлК»), вул. Незалежної України, вул. Добролюбова або, в разі необхідності, від пр. Металургів через вул. Незалежної України (зупинку «На вимогу»), вул. Портову (зупинку «Річковий порт») і далі за своїми маршрутами.

2. Перенести зупинку громадського транспорту «пр. Металургів», яка знаходиться по пр. Металургів, на ділянці від будинку 179 по пр. Соборному до будинку 20 по пр. Металургів, на 15м вперед за рухом транспорту.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради:

3.1. Підготувати проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради щодо внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.05.2019 №198 «Про організацію руху автобусних та тролейбусних маршрутів загального користування на період проведення робіт на об’єкті будівництва «Капітальний ремонт зливової каналізації на перехресті проспектів Соборний та Металургів в м. Запоріжжя».

3.2. Оприлюднити інформацію щодо змін в русі транспорту через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку Запорізької міської ради.

 

Міський голова                                                                        В.В.Буряк