Про організацію руху транспорту на період проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС

Розпорядження міського голови №226р від 08.08.2019. Дата оприлюднення 12.08.2019

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення безпеки руху транспорту, підвищення пропускної спроможності вулично-шляхової мережі м. Запоріжжя, враховуючи рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 02.08.2019 №333 «Про організацію заходів щодо перекриття Дніпровської ГЕС у зв’язку з проведенням ремонтних робіт» з 15.08.2019 до закінчення робіт:

1. ЗКПМЕ «Запоріжелектротранс»:

1.1. Припинити рух тролейбусів через греблю ДніпроГЕС та організувати рух тролейбусів з кінцевих станцій «Сімферопольське шосе», «4-й Південний мкрн.» та «вул. Сєдова» до пл. Запорізької.

1.2. Забезпечити перевезення пасажирів автобусами з кінцевих станцій «Вул. Піщана» та «Завод «Запоріжкабель» до пр. Металургів.

1.3. Забезпечити перевезення пасажирів, які прибувають теплоходами з садово-городніх ділянок, автобусами від Річкового порту в напрямку Правого берегу.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради:

2.1. Підготувати проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про організацію руху транспорту на період проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС» та винести на чергове засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

2.2. Оприлюднити інформацію щодо змін в русі транспорту через засоби масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

 

Міський голова                                                                 В.В.Буряк