Про затвердження тролейбусного маршруту №1

Рішення виконавчого комітету №345 від 23.08.2019. Дата оприлюднення 29.08.2019

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт» та на підставі «Програми розвитку та вдосконалення міського пасажирського транспорту в м. Запоріжжі на 2017-2019 роки» (зі змінами), затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 28.02.2019 №53 та з метою покращення пасажирських перевезень електротранспортом, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію тролейбусний маршрут №1 сполученням «Пл. Профспілок – о. Хортиця».

2. Затвердити тролейбусну зупинку «Турбаза «Хортиця».

3. Комунальному підприємству міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» розробити та затвердити паспорт тролейбусного маршруту №1.

4. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району провести роботи щодо облаштування тролейбусної зупинки «Турбаза «Хортиця» по о. Хортиця в обох напрямках.

5. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради:

5.1. Внести зміни до реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів Запорізького комунального підприємства міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс», затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 24.02.2017 №69 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі» та до реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів Запорізького комунального підприємства міського електричного транспорту «Запоріжелектротранс» затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 24.02.2017 №70 «Про затвердження переліку зупинок громадського транспорту на тролейбусних та трамвайних маршрутах в місті Запоріжжі».

5.2. Оприлюднити інформацію щодо організації тролейбусного маршруту №1 через засоби масової інформації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради.

 

Міський голова                                                                                В.В.Буряк