Про організацію перевезення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до м. Дніпро для участі у благодійному фестивалі «Мама+Я»

Розпорядження міського голови №248р від 02.09.2019. Дата оприлюднення 04.09.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розглянувши звернення Благодійної організації «Мама + Я» від 08.07.2019 №8 щодо сприяння в проведенні благодійного фестивалю «Мама + Я» для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування:

1. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради забезпечити участь та організацію перевезення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до м. Дніпро для участі у благодійному фестивалі «Мама+Я» та у зворотньому напрямку.

2. Департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради забезпечити медичний супровід дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, до м. Дніпро та у зворотньому напрямку 4 медичними працівниками.

3. Просити управління патрульної поліції в Запорізькій області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити супроводження перевезення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування відповідно до графіка та маршруту наданого службою (управлінням) у справах дітей Запорізької міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                       В.В. Буряк