Про транспортне обслуговування населення міста

Розпорядження міського голови №253р від 12.09.2019. Дата оприлюднення 13.09.2019

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення безпеки руху транспорту, підвищення пропускної спроможності вулично-шляхової мережі м. Запоріжжя, враховуючи  рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.02.2019 №42 «Про організацію руху транспорту через греблю Дніпрвської ГЕС та І, ІІ мосту Преображенського», від 07.06.2019 №244 «Про організацію руху транспорту на період проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС», від 02.08.2019 №333 «Про організацію заходів щодо перекриття Дніпровської ГЕС у зв’язку з проведенням ремонтних робіт», розпорядження міського голови від 08.08.2019 №226р «Про організацію руху транспорту на період проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС» під час проведення ремонтних робіт на греблі ДніпроГЕС та до їх закінчення:

1. Забезпечити додаткове перевезення мешканців Дніпровського району автобусами від кінцевої зупинки «Верхня Хортиця»  до пр. Металургів та в зворотному напрямку.

2. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради вжити заходи щодо призначення тимчасового перевізника та оприлюднення інформації щодо роботи транспорту через засоби масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк