Про передачу витрат міського бюджету з капітального ремонту педіатричної амбулаторії № 3 Центру первинної медико-санітарної допомоги № 8 по вул. Карпенко-Карого,7 в місті Запоріжжя

від 17.09.2019. Дата оприлюднення 17.09.2019

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 8», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 8», витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт педіатричної амбулаторії № 3 Центру первинної медико-санітарної допомоги № 8 по вул. Карпенко-Карого, 7 в  м. Запоріжжя» в сумі  2378238,80 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 8» прийняти витрати міського бюджету з капітального ремонту педіатричної амбулаторії № 3.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                           В.В. Буряк