Про надання фінансової допомоги

Рішення виконавчого комітету №392 від 17.09.2019. Дата оприлюднення 17.09.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Положення про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення комунального підприємства «Туристичний інформаційний центр» від 05.09.2019 №116 щодо надання фінансової безповоротної допомоги,  виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект» в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу на заходи з нагоди «День міста Запоріжжя» та «Покровський ярмарок у м.Запоріжжя» шляхом перерахування комунальному підприємству «Туристичний інформаційний центр» коштів у сумі 1500 тис.грн. (один мільйон п’ятсот тисяч гривень) 00 коп.

2. Комунальному підприємству «Туристичний інформаційний центр» забезпечити проведення заходу, передбаченої пунктом 1 даного рішення та надати разом з департаментом культури і туризму Запорізької міської ради звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради та департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк