Про надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою (тротуару) районній адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району за адресою м. Запоріжжя, просп. Ювілейний

від 19.09.2019. Дата оприлюднення 19.09.2019

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», «Про благоустрій населених пунктів», відповідно до Типового порядку видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013№ 870, розглянувши заяву районної адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району щодо надання дозволу на порушення об’єкта благоустрою території загального користування  (тротуару) за адресою: м. Запоріжжя, просп. Ювілейний, з метою проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладенням, перекладенням, ремонтом інженерних мереж і споруд, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати районній адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району дозвіл на порушення об’єкта благоустрою території загального користування (тротуару) за адресою: м. Запоріжжя, просп. Ювілейний, з метою проведення земляних або монтажних робіт, не пов’язаних з прокладенням, перекладенням, ремонтом інженерних мереж і споруд.

2. Встановити термін дії дозволу строком на один рік з дати набрання чинності цим рішенням.

3. Відповідальність за проведення робіт покласти на районну адміністрацію Запорізької міської ради по Хортицькому району.

4. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                              В.В. Буряк