Про організацію культурно-дозвільної програми «Територія культурного розвитку»

Розпорядження міського голови №270р від 20.09.2019. Дата оприлюднення 26.09.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи протокол наради з питань організації культурно-дозвільної програми «Територія культурного розвитку» від 05.09.2019, лист комунального підприємства «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради від 16.09.2019 №226, лист координаційної ради з питань громадського бюджету міста Запоріжжя від 17.09.2019 №88 з метою гідної організації проведення пілотного проекту культурно-дозвільної програми «Територія культурного розвитку», а також для презентації проектів Громадського бюджету їх авторами 1. Районним адміністраціям Запорізької міської ради  разом з комунальним підприємством «Запоріжміськсвітло» Запорізької міської ради:

1.1. Забезпечити організацію та проведення заходів в рамках культурно-дозвільної програми «Територія культурного розвитку».

1.2. Забезпечити підключення до мережі електроживлення у місцях проведення культурно-дозвільної програми, а саме: сквери Театральний, Ювілейний, ім. Івана Гутника-Залужного та сквер по вул.Бочарова, парку Трудової слави, парку ім.Гагаріна, на площі біля ПК «Молодіжний».

2. Координацію роботи з виконання цього розпорядження покласти на відповідальних осіб, визначених районними адміністраціями Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк