Про підготовку та відзначення Дня міста – 2019 та Покровського ярмарку

Розпорядження міського голови №271р від 23.09.2019. Дата оприлюднення 26.09.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою своєчасної і якісної підготовки та належного відзначення Дня міста – 2019 та Покровського ярмарку:

1. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради забезпечити організацію та проведення 12 – 13 жовтня 2019 року з 09:00 години до 22:00 години Дня міста – 2019 та Покровського ярмарку на території Вознесенівського парку та каскаду фонтанів «Райдуга».

2. Виконавчим органам міської ради вжити необхідних заходів щодо організації і проведення Покровського ярмарку згідно з наданими протокольними дорученнями.

3. Контроль за санітарним станом території проведення ярмарку покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

4. Першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішку С.М. організувати роботу міського пасажирського транспорту в день проведення ярмарку та доставку пасажирів до місця проведення ярмарку.

5. Комунальному підприємству “Титан” забезпечити прибирання територій проведення загальноміських заходів до початку та після закінчення свят; подання необхідної потужності електроструму; доставку і встановлення наметів, лавок, контейнерів та огородження, а також встановлення та очищення біотуалетів для артистів і глядачів на території проведення заходів.

6. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” забезпечити подання необхідної потужності електроструму та чергування електриків під час проведення репетицій та заходів згідно з наданими протокольними дорученнями.

7. Просити товариство з обмеженою відповідальністю “ВЕЛЬТУМ - Запоріжжя” забезпечити очищення контейнерів для сміття, встановлених на каскаді фонтанів “Райдуга”.

8. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради забезпечити широке анонсування підготовки та проведення загальноміських заходів.

9. Просити Департамент охорони здоров’я Запорізької обласної державної адміністрації забезпечити чергування машин швидкої медичної допомоги на каскаді фонтанів «Райдуга» під час проведення масових заходів.

10. Просити Головне управління ДСНС України у Запорізькій області забезпечити чергування пожежних машин біля місця проведення зазначеного заходу.

11. Просити Дніпровський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку в місці проведення ярмарку.

12. Просити управління патрульної поліції в м. Запоріжжі Департаменту патрульної поліції Національної поліції України забезпечити безпеку дорожнього руху та дотримання порядку при паркуванні автомобілів під час проведення зазначеного заходу на території Вознесенівського парку, каскаду фонтанів «Райдуга» та на вулиці Перемоги.

13. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., Волобуєва В.О., Пустоварова А.І. та голів районних адміністрацій міської ради.

 

Міський голова                                                   В.В. Буряк