Про введення в дію рішення конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя

від 27.09.2019. Дата оприлюднення 27.09.2019

 

З метою впорядкування та належної організації діяльності поводження з побутовими відходами в місті Запоріжжі, керуючись Законом України «Про відходи», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів», постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070 «Про затвердження Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами», розглянувши рішення конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії з визначення переможця конкурсу з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя.

2. Зазначити десятирічний строк, протягом якого виконавець – переможець конкурсу має право надавати  послуги з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя.

3. Міському голові, або особі, яка виконуватиме його обов’язки, укласти договір з переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території міста Запоріжжя, строком на 10 років.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського Голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк