Про розробку веб-порталу «Запорізький міський простір» та аналіз даних

від 25.10.2019. Дата оприлюднення 25.10.2019

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування», «Про доступ до публічної інформації», «Про інформацію», «Про звернення громадян», Постановами Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних», «Про затвердження Порядку використання комп'ютерних програм в органах виконавчої влади», з метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради, підвищення якості послуг, що надаються громадянам та підвищення ефективності процесу прийняття управлінських рішень щодо питань розвитку міста м.Запоріжжя шляхом аналізу даних.

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Інститут розвитку міста Запоріжжя» Запорізької міської ради провести роботи щодо розробки веб-порталу «Запорізький міський простір» та аналізу даних щодо кількості населення, місць його концентрації, транспортних та пішохідних маршрутів і спрямувати кошти у розмірі 250000,0 (двісті п’ятдесят тисяч) грн. та 120000,0 (сто двадцять тисяч) грн., відповідно, на здійснення зазначених заходів.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Перший заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради                                                                                 С.М.Мішок