Про надання фінансової допомоги

від 15.11.2019. Дата оприлюднення 15.11.2019

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприємством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення Запорізької міської організації ветеранів України від 25.10.2019 №117 про надання фінансової безповоротної допомоги для здійснення організаційних заходів щодо проведення ХІІ звітно-виборної конференції, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Запорізьке міське інвестиційне агентство» за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу в сумі 50 000,00 (п’ятдесят тисяч) грн. Запорізькій міській організації ветеранів України для проведення організаційних заходів.

2. Запорізькій міській організації ветеранів України здійснити організаційні заходи та надати звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги управлінню внутрішньої політики, преси та інформації міської ради і постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., керуючого справами виконавчого комітету міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк