Про організацію перевезень пасажирів на маршрутах загального користування №56, 57 на період проведення капітального ремонту шляхопроводу по вул. Калібровій

Розпорядження міського голови №300р від 14.11.2019. Дата оприлюднення 20.11.2019

З метою забезпечення транспортного обслуговування пасажирів та безпеки руху громадського автотранспорту на період проведення капітального ремонту шляхопроводу №2 по вул. Калібровій з 17.11.2019:

1. Скоротити автобусний маршрут загального користування №57 «Комбінат «Запоріжсталь» - Міськпаливо» та організувати його роботу за сполученням «вул. Зейська - Міськпаливо».

2. Внести зміни до автобусного маршруту загального користування №56 «Комбінат «Запоріжсталь» - Центральна прохідна» та організувати його проходження по вул. Південне шосе, вул. Сєдова, вул. Адмірала Нахімова, вул. Перемоги, вул. Шкільній, вул. Українській, вул. Стефанова, пров. Кавалерійському, вул. Українській, вул. Солідарності, вул. Шевченка, вул. 8 Березня, пр.Моторобудівників та в зворотному напрямку.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати внесення відповідних змін до паспортів маршрутів.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                В.В.Буряк