Про організацію руху громадського транспорту загального користування на період виконання робіт з капітального ремонту трамвайної колії по пр. Соборному

Розпорядження міського голови №320р від 10.12.2019. Дата оприлюднення 11.12.2019

З метою забезпечення безпеки руху громадського транспорту загального користування на період виконання робіт з капітального ремонту трамвайної колії по пр. Соборному, в районі привокзальної площі Запоріжжя-І, з 11.12.2019:

1. Перенести зупинку громадського транспорту «Вокзал Запоріжжя-І» (в напрямку Південного мкрн) від будинку 1Г по пр. Соборному на 100м назад за рухом транспорту.

2. Запорізькому  комунальному  підприємству  міського  електротранспорту «Запоріжелектротранс»:

2.1. Вжити заходи відповідно до п.1 розпорядження.

2.2. Організувати  рух електротранспорту:

2.2.1. Трамвайних маршрутів №3, №16 - від перетину вул. Поштової та пр. Соборного по вул. Поштовій, вул. Земського лікаря Лукашевича, вул. Жуковського, вул. Дніпровській і далі за маршрутами.

2.2.2. Тролейбусного маршруту №3 - від перетину пр. Соборного та вул. Сергія Серікова по вул. Сергія Серікова, вул. Космічній (до розворотного кільця «Сімферопольське шосе») та у зворотному напрямку.

2.3. Внести відповідні зміни до паспортів трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутів відповідно до п.1 та п.п.2.2 розпорядження.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради організувати:

3.1. Внесення відповідних змін до паспортів міського авто- та електротранспорту загального користування.

3.2. Оприлюднення інформації щодо змін в русі громадського транспорту через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                В.В.Буряк