Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя ділянки трубопроводів опалення та гарячого водопостачання по вул.Чарівній,109 від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “Новатор-35”

від 20.01.2020. Дата оприлюднення 20.01.2020

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.136 Господарського кодексу України, розглянувши звернення та документи, надані ОБ’ЄДНАННЯМ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “Новатор-35”, враховуючи згоду департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради та КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від ОБ’ЄДНАННЯ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ “Новатор-35” ділянку трубопроводів опалення та гарячого водопостачання по вул.Чарівній,109, що пролягає по підвалу будівлі ОСББ “Чарівна 109” до зрізу будівлі ОСББ “Новатор-35”, довжиною каналу 54 п.м (44 п.м по підвалу та 10 п.м в каналі), ринковою вартістю 23 280,00 грн. (двадцять три тисячі двісті вісімдесят грн. 00 коп.) без урахування ПДВ.

2. Закріпити на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” майно, зазначене в п.1 цього рішення.

3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, КОНЦЕРНУ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ” здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 цього рішення та закріплення його на праві господарського відання за КОНЦЕРНОМ “МІСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ”.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк