Про передачу в безоплатне користування за договором позички частини нежитлового приміщення в будинку №6 по вул.Цитрусовій ОСББ «ЦИТРУСОВА 6»

від 24.01.2020. Дата оприлюднення 24.01.2020

Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України  «Про місцеве самоврядуванні в Україні», рішенням Запорізької міської   ради від 05.10.2011 №82 «Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя», розглянувши звернення ОСББ «ЦИТРУСОВА 6», враховуючи висновок комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №7», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за стандартизованою оцінкою в безоплатне користування за договором позички ОСББ «ЦИТРУСОВА 6» частину нежитлового приміщення ІІІ цокольного поверху (літ.А-5) загальною площею 52,0 кв.м у складі приміщень №№12-16 по вул.Цитрусовій,6, що перебуває на балансі комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №7, строком на 2 роки 11 місяців для виконання статутної діяльності ОСББ.

2. Комунальному підприємству «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №7» укласти з ОСББ «ЦИТРУСОВА 6» договір позички нерухомого майна, зазначеного в п.1 даного рішення.

3. ОСББ «ЦИТРУСОВА 6» укласти договори про надання комунальних послуг та своєчасно вносити платню (внески, платежі тощо) за ці послуги у встановленому законодавством порядку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                        В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА 
Про передачу в безоплатне користування за договором позички частини нежитлового приміщення в будинку №6 по вул.Цитрусовій ОСББ «ЦИТРУСОВА 6»

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення ОСББ «ЦИТРУСОВА 6» щодо передачі в безоплатне користування за договором позички частини нежитлового приміщення ІІІ цокольного поверху (літ.А-5) загальною площею 52,0 кв.м у складі приміщень №№12-16 по вул.Цитрусовій,6.

Відповідно до рішення Запорізької міської ради від 05.10.2011 № 82 «Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя» передача об’єктів права комунальної власності в безоплатне користування відповідно до договорів позички здійснюється на підставі рішень виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Повноваження позичкодавця комунального майна надані комунальним підприємствам щодо нерухомого майна, яке перебуває в їх господарському віданні (на балансі).

Частина нежитлового приміщення ІІІ цокольного поверху (літ.А-5) загальною площею 52,0 кв.м у складі приміщень №№12-16 по вул.Цитрусовій,6 є об’єктом права комунальної власності та перебуває в господарському віданні (на балансі) комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №7».

Враховуючи позитивний висновок комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання №7» щодо передачі ОСББ «ЦИТРУСОВА 6» в позичку вищевказаної частини нежитлового приміщення, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та приватизації
Запорізької міської ради                                           О.П. Забутний