Про передачу витрат з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення по пр. Соборному (від майдану Транспортного до вул. Фортечної) в м. Запоріжжя»

від 05.02.2020. Дата оприлюднення 05.02.2020

Згідно з законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», та з метою подальшої експлуатації та врахування витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку балансоутримувача - комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району та передати в господарське відання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» витрати з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення по об’єкту: «Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення по пр. Соборному (від майдану Транспортного до вул. Фортечної) в м. Запоріжжя» вартістю 3137637,52 гривень.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району передати в установленому порядку, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти витрати  з міського бюджету з означеного капітального ремонту.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Волобуєва В.О.

 

 

Міський голова                                                                       В.В. Буряк