Про передачу в безоплатне користування за договором позички нежитлових приміщень адміністративної будівлі по вул.Зелінського,3 комунальному підприємству «Градпроект»

Рішення виконавчого комітету №36 від 31.01.2020. Дата оприлюднення 06.02.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним кодексом України, рішенням Запорізької міської ради від 05.10.2011 №82 «Про делегування окремих повноважень щодо управління об’єктами права комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя», на підставі звернення комунального підприємства «Градпроект», враховуючи згоду виконавчого комітету Запорізької міської ради, як балансоутримувача майна, яке передається, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Передати за стандартизованою оцінкою в безоплатне користування за договором позички нежитлові приміщення №№98, 143 загальною площею 33,60 кв.м першого та другого поверхів адміністративної будівлі (літ.А-3) по вул.Зелінського,3, які перебувають в оперативному управлінні виконавчого комітету Запорізької міської ради, комунальному підприємству «Градпроект», на строк та за метою використання, які передбачені договором позички від 03.05.2017 №08/17.

2. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, виконавчому комітету Запорізької міської ради, комунальному підприємству «Градпроект» внести відповідні зміни до договору позички від 03.05.2017 №08/17 шляхом укладання додаткової угоди.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                                                               В.В.Буряк