Про визнання правового статусу приміщення, розташованого в багатоквартирному житловому будинку

від 13.02.2020. Дата оприлюднення 13.02.2020

Керуючись законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про приватизацію державного житлового фонду", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", Цивільним кодексом України, враховуючи висновки постійно діючої комісії, затвердженої розпорядженням міського голови від 02.11.2018 №344р, з метою врегулювання правових відносин між співвласниками спільної сумісної власності, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Віднести приміщення №33 підвального поверху (літ.А-4), площею 445,5 кв.м, розташоване в багатоквартирному будинку №8 по вул.Вороніхіна, до допоміжних приміщень.

2. Комунальному підприємству "ВРЕЖО №7", в господарському віданні якого перебуває нежитлове приміщення, зазначене в п.1 цього рішення, здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо списання його з балансу підприємства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                           В.В.Буряк