Про заходи щодо забезпечення відбору кандидатів на військову службу за контрактом

Розпорядження міського голови №58р від 14.02.2020. Дата оприлюднення 17.02.2020

Керуючись розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 14.06.2017 №280 «Про заходи щодо забезпечення відбору кандидатів на військову службу за контрактом», з метою забезпечення повного та своєчасного виконання запланованих обсягів відбору кандидатів на військову службу за контрактом:

1. Головам районних адміністрацій міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах м. Запоріжжя:

1.1. Спільно з районними військовими комісаріатами організувати роботу щодо інформування населення м. Запоріжжя з питань розвитку Збройних Сил України, їх комплектування військовослужбовцями за контрактом з числа громадян, які раніше не проходили військову службу, та військовозобов’язаних, придатних до військової служби за станом здоров’я і рівнем освіти;

1.2. Сприяти представникам військових комісаріатів у розміщенні мобільних пунктів рекламно-пропагандистського характеру про військову службу за контрактом.

2. Управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради:

2.1. Спільно із Запорізьким обласним військовим комісаріатом забезпечити висвітлення у засобах масової інформації на правах соціальної реклами питань щодо військової служби за контрактом.

2.2. Орієнтувати засоби масової інформації на постійне і широке інформування громадськості про хід призову на військову службу за контрактом, а також створювати позитивний імідж військової служби.

3. Рекомендувати Запорізькому міському центру зайнятості спільно із Запорізьким обласним військовим комісаріатом організувати висвітлення в районних центрах зайнятості питань щодо порядку відбору громадян України на військову службу за контрактом та порядку проходження служби.

4. Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради спільно із Запорізьким обласним військовим комісаріатом організовувати проведення культурно-масових заходів, спрямованих на інформування населення про привабливість проходження військової служби за контрактом.

5. Інформацію щодо виконання вищезазначених заходів надавати до відділу координації роботи правоохоронних органів виконавчого комітету Запорізької міської ради щокварталу до 20 числа останнього місяця звітного періоду.

6. Розпорядження міського голови від 14.02.2017 №46р «Про заходи щодо забезпечення відбору кандидатів на військову службу за контрактом» вважати таким, що втратило чинність.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова            В.В.Буряк