Про передачу мереж холодного водопостачання та каналізації в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”

від 18.03.2020. Дата оприлюднення 18.03.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.136, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення комунальної установи “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” та комунального підприємства “Водоканал”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління комунальної установи “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” та передати в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал” зовнішні мережі холодного водопостачання загальною протяжністю 233 п.м, вартістю 17097,00 грн. та зовнішні мережі каналізації  загальною протяжністю 61 п.м, вартістю 27648,00 грн., які розташовані по вул.Історичній,49-А.

2. Доручити комунальній установі “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” передати, а комунальному підприємству “Водоканал” прийняти в господарське відання мережі водопостачання та водовідведення, зазначені в пункті 1 рішення.

3. Зобов’язати комунальне підприємство “Водоканал” надати до департаменту комунальної власності та приватизації міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконання даного рішення покласти на заступника  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                  В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу мереж холодного водопостачання та каналізації в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення комунальної установи “Заводський районний фізкультурно-спортивний комплекс” щодо передачі в  господарське  відання  КП “Водоканал” мереж холодного водопостачання та каналізації, які  розташовані по вул.Історичній,49-А.

Для належного утримання та подальшого обслуговування мереж водопостачання та каналізації, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради  підготовлено відповідний проект рішення виконкому міської ради “Про передачу мереж холодного водопостачання та каналізації в господарське відання комунальному підприємству “Водоканал”, який вноситься на засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту                        О.П.Забутний