Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району залізобетонних опор по вул.8 Березня

від 18.03.2020. Дата оприлюднення 18.03.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району залізобетонні опори (20 одиниць) по вул.8 Березня (від вул.Григорія Квітки-Основ'яненка до вул.Тимірязєва).

2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки майна, зазначеного в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства, та облікувати його на балансі вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

3. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Шевченківському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації міської ради інформацію про виконання п.2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Маєра Ф.М.

 

Міський голова                                                             В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району залізобетонних опор по вул.8 Березня”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення від районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району про закріплення за нею 20 залізобетонних опор по вул.8 Березня (від вул.Григорія Квітки-Основ'яненка до вул.Тимірязєва).

За інформацією КП “Запоріжміськсвітло”, при обстеженні було виявлено, що на ділянці вулиці 8 Березня розташовані залізобетонні опори без електричних мереж, світильників та джерела живлення, які не перебувають на балансі та обслуговуванні у КП “Зпоріжміськсвітло”, а також інших установ, організації.

Для виконання робіт з будівництва мереж зовнішнього освітлення, фінансування якого у 2020 році передбачено рішенням Запорізької міської ради від 18.12.2019 №49, є необхідним закріплення даних залізобетонних опор за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району на праві оперативного управління для подальшої передачі в господарське відання комунальному підприємству “Запоріжміськсвітло”.

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Шевченківському району залізобетонних опор по вул.8 Березня”, який пропонується для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                       О.П.Забутний