Про передачу частини витрат міського бюджету об’єкта «Реконструкція пішохідного переходу через балку Маркусова від вул. Історичної до вул. Сеченова в м. Запоріжжя»

від 18.03.2020. Дата оприлюднення 18.03.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговування та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку балансоутримувача – комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» частину витрат міського бюджету на улаштування зовнішнього освітлення об’єкта «Реконструкція пішохідного переходу через балку Маркусова від вул. Історичної до вул. Сеченова в м. Запоріжжя» в сумі 34219,20 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення «Запоріжміськсвітло» прийняти витрати міського бюджету з улаштування зовнішнього освітлення об’єкта «Реконструкція пішохідного переходу через балку Маркусова від вул. Історичної до вул. Сеченова в м. Запоріжжя».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк