Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементів благоустрою  по вул.Залізничній,13-15

від 10.04.2020. Дата оприлюднення 10.04.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, для забезпечення належного утримання та обслуговування елементів благоустрою, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементи благоустрою по вул.Залізничній,13-15.

2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки елементів благоустрою по вул.Залізничній,13-15 у відповідності до вимог чинного законодавства, та облікувати їх на балансі вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки.

3. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Олександрівському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації міської ради інформацію про виконання п.2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району Мостового В.О.

 

Міський голова                                                                                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементів благоустрою  по вул.Залізничній,13-15”

 

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення від районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району про закріплення за нею елементів благоустрою по вул.Залізничній,13-15.

На  території Олександрівського району в м.Запоріжжя біля будинків №13 та №15 по вул.Залізничній розташовані багаторічні насадження та елементи благоустрою.

З метою належного утримання та обслуговування вищезазначеного майна, вважається за доцільне закріпити його на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району.

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Олександрівському району, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Олександрівському району елементів благоустрою  по вул.Залізничній,13-15”, який пропонується для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор департаменту
комунальної власності та
приватизації міської ради                                                              О.П.Забутний