Про надання повноважень посадовим особам щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення

від 24.04.2020. Дата оприлюднення 24.04.2020

Керуючись ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в України», «Про благоустрій населених пунктів», «Правилами благоустрою території міста Запоріжжя», затвердженими рішенням міської ради від 22.06.2011 № 41, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Уповноважити складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення наступних посадових осіб Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради:

- головного спеціаліста-інспектора відділу економіки, фінансів та зв’язків з громадськістю Москаліну Віктора Івановича;

 - головного спеціаліста-інспектора відділу координації діяльності та оперативного контролю в сфері благоустрою Сура Олександра Івановича.

 2. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                    В.В. Буряк

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА 

до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про надання повноважень посадовим особам щодо  складання протоколів про адміністративні правопорушення»

Статтею 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законами України «Про місцеве самоврядування в України», «Про благоустрій населених пунктів», «Правилами благоустрою території міста Запоріжжя», затвердженими рішенням міської ради від 22.06.2011 № 41 передбачені повноваження посадових осіб місцевого самоврядування щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

З метою забезпечення виконання вперше призначеними працівниками Інспекції з благоустрою своїх посадових обов’язків, підготовлено проект рішення виконавчого комітету міської ради проекту рішення  «Про надання повноважень посадовим особам щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення».

 

Начальник Інспекції з благоустрою  Запорізької міської ради                                                            В.В. Лисенко