Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”

від 29.04.2020. Дата оприлюднення 29.04.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, Господарським кодексом України, розглянувши звернення департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради та передати в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” автономне освітлення декоративного в’їзного знаку в м.Запоріжжя на ділянці автомобільної дороги, яка роз’єднує автодорогу Н-18 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчук) та автодорогу по вул.Тиражній первісною вартістю 38899,20 грн., залишковою - 38899,20 грн.

2. Доручити департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради передати, а комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” прийняти в господарське відання майно комунальної власності, зазначене в пункті 1даного рішення.

3. Зобов’язати комунальне підприємство електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” надати до департаменту комунальної власності та приватизації  Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                      В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради щодо передачі в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло” автономного освітлення декоративного в’їзного знаку в м.Запоріжжя на ділянці автомобільної дороги, яка роз’єднує автодорогу Н-18 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя (через Кременчук) та автодорогу по вул.Тиражній.

Для забезпечення належного утримання майна комунальної власності, враховуючи згоду комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено відповідний проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про передачу майна комунальної власності в господарське відання комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”, який вноситься на розгляд чергового засідання виконкому міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                       О.П.Забутний