Про списання майна комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району

від 04.05.2020. Дата оприлюднення 04.05.2020

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Положення про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженим рішенням міської ради від 05.10.2011 №80 (зі змінами), враховуючи звернення та документи, надані районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району, протокол засідання комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності від 24.04.2020 №16, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл на списання майна комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, а саме дитячого майданчика, розташованого у сквері “ім. 30-річчя визволення України від фашистських загарбників по вул. Лізи Чайкіної в м.Запоріжжя” інвентарний номер 10490014, первісною вартістю 107847,00 грн., залишковою - 0, 00 грн.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району:

2.1. Списати майно комунальної власності, зазначене в п.1 цього рішення.

2.2. Матеріали, які придатні для подальшого використання, опри-буткувати. Вторинну сировину, непридатну для подальшого використання, здати установам, що здійснюють її збирання.

2.3. Отримані від реалізації матеріалів кошти перерахувати до спеціального фонду бюджету міста (бюджету розвитку): отримувач – УК у м. Запоріжжі /Запоріжжя/ 31030000; код отримувача (ЄДРПОУ) – 38025409; банк отримувача – Казначейство України (ел.адм.подат.); номер рахунку (IBAN) – UA468999980314161905000008002; код класифікації доходів – 31030000; найменування коду класифікації доходів - “Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності”.

2.4. Надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради звітні документи щодо виконання пунктів 2.1 - 2.3 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову районної адміністрації  Запорізької міської  ради по Заводському  району  Баєва А.І.

 

Міський голова                        В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про
списання майна комунальної власності, яке перебуває
в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради
по Заводському району"

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району щодо надання дозволу на списання дитячого майданчика, розташованого у сквер “ім. 30-річчя визволення України від фашистських загарбників  по вул. Лізи Чайкіної в м.Запоріжжя”.

Комісія, створена розпорядженням Запорізького міського голови від 13.07.2016 №399р “Про створення постійно діючої комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, яке належить територіальній громаді м.Запоріжжя” (зі змінами), розглянула документи, надані районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району у відповідності до вимог Положення про порядок списання майна, яке належить на праві комунальної власності територіальній громаді міста Запоріжжя, затвердженого рішенням міської ради від 05.10.2011 №80 (зі змінами).

В ході роботи комісії встановлено, що внаслідок тривалого строку експлуатації елементи дитячого майданчика мають незадовільний стан та несуть загрозу здоров’ю та життю відвідувачів скверу.

Враховуючи технічний стан запропонованих для списання основних засобів,  робочий проект “Реконструкція скверу ім. 30-річчя визволення України від фашистських загарбників по вул.Л. Чайкіної в м.Запоріжжя”, та висновки комісії з визначення доцільності списання майна комунальної власності, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено проект рішення виконкому міської ради “Про списання майна комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району”, який вноситься для розгляду на чергове засідання виконкому міської ради.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                О.П.Забутний