Про внесення змін до розпорядження міського голови від 14.09.2016 №496р «Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, закладів та організацій Запорізької міської ради з питань ведення судової роботи»

Розпорядження міського голови №116р від 30.04.2020. Дата оприлюднення 05.05.2020

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про органи місцевого самоврядування в Україні», з метою підвищення ефективності взаємодії з питань ведення судової роботи, внести зміни до розпорядження міського голови від 14.09.2016 №496р «Про затвердження Порядку взаємодії виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, закладів та організацій Запорізької міської ради з питань ведення судової роботи»:

1. Доповнити п.2.3 Порядку взаємодії виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, закладів та організацій Запорізької міської ради з питань ведення судової роботи абзацом наступного змісту: «У разі наявності необхідності департамент правового забезпечення Запорізької міської ради спільно з управлінням з питань земельних відносин Запорізької міської ради, департаментом фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради готують розрахунки збитків (та/або) не отриманої вигоди за користування майном територіальної громади м. Запоріжжя для ведення претензійної та позовної роботи, в тому числі, за участю органів прокуратури».

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                                                                                  В.В. Буряк