Про передачу комунальному підприємству «Водоканал» завершеного будівництвом об’єкту «Зовнішнє водопостачання», що входить до складу проекту «Реконструкція вул. Земського лікаря Лукашевича від пр. Соборний до вул. Жуковського в м. Запоріжжя»

від 14.05.2020. Дата оприлюднення 14.05.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовій вартості об’єкту основних фондів, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» завершений будівництвом об’єкт «Зовнішнє водопостачання», вартістю 648,17148 тис. грн., що входить до складу проекту «Реконструкція вул. Земського лікаря Лукашевича від пр. Соборний до вул. Жуковського в м. Запоріжжя (Реконструкція вул. Жовтневої від пр. Леніна до вул. Жуковського в Жовтневому районі м. Запоріжжя)» та передати в господарське відання комунального підприємства «Водоканал».

2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному підприємству «Водоканал» прийняти завершений будівництвом об’єкт «Зовнішнє водопостачання», вартістю 648,17148 тис. грн., що входить до складу проекту «Реконструкція вул. Земського лікаря Лукашевича від пр. Соборний до вул. Жуковського в м. Запоріжжя (Реконструкція вул. Жовтневої від пр. Леніна до вул. Жуковського в Жовтневому районі м. Запоріжжя)».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                                                            В.В. Буряк