Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району електричних опор

від 14.05.2020. Дата оприлюднення 14.05.2020

Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, для забезпечення належного утримання опор, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району електричні опори у кількості 8 одиниць, розташовані вздовж пішохідної доріжки від вул.Автобусної до трамвайної зупинки “РМЗ”.

2. Районній адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки майна, зазначеного в пункті 1 даного рішення, та облікувати його на балансі вартістю, визначеною шляхом незалежної оцінки, у відповідності до вимог чинного законодавства.

3. Зобов’язати районну адміністрацію Запорізької міської ради по Заводському району надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 даного рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району Баєва А.І.

 

Міський голова                                   В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради “Про закріплення на праві
оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради
по Заводському району електричних опор”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району про закріплення за нею на праві оперативного управління електричних опор (8 одиниць), розташованих вздовж пішохідної доріжки від вул.Автобусної до трамвайної зупинки “РМЗ”.

Для забезпечення утримання електричних опор в належному технічному стані та своєчасного обслуговування, є необхідним облікування їх на балансі суб’єкта права комунальної власності, з подальшою передачею до комунального підприємства електромереж зовнішнього освітлення “Запоріжміськсвітло”.

Враховуючи пропозиції районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району, департаментом комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради “Про закріплення на праві оперативного управління за районною адміністрацією Запорізької міської ради по Заводському району електричних опор”, який внесено для розгляду на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради.

 

Директор  департаменту
комунальної власності та
приватизації  Запорізької
міської ради                                                              О.П.Забутний