Про запровадження комплексної послуги «єМалятко» у філіях Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя

Розпорядження міського голови №126р від 15.05.2020. Дата оприлюднення 18.05.2020

Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 № 691 «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини», Указом Президента України від 29.07.2019 № 558/2019 «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», розпорядженням міського голови від 11.01.2020 № 7р «Про запровадження в м. Запоріжжі комплексної послуги «єМалятко», з метою забезпечення реалізації експериментального проєкту «єМалятко» у філіях Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя:

1. Департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради:

- запровадити комплексну послугу «єМалятко» та забезпечити її надання у приміщеннях філій Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя;

- визначити перелік адміністраторів, уповноважених для надання комплексної послуги «єМалятко» у приміщеннях філій Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя;

- вживати заходів щодо призначення іншого адміністратора на період тимчасової відсутності уповноваженого адміністратора для надання комплексної послуги «єМалятко».

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А.

 

Міський голова                                В.В.Буряк