Про надання фінансової допомоги

від 28.05.2020. Дата оприлюднення 28.05.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з рішеннями Запорізької міської ради від 22.11.2017 №28 «Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2012 №79 «Про затвердження Поло-ження про порядок плати за тимчасове користування місцем розміщення рек-ламних засобів, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м.Запоріжжя», від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 11.08.2017 №425 «Про затвердження Порядку складання фінансового плану комунальним підприєм-ством та контролю за його виконанням», розглянувши звернення Дніп-ровського відділу поліції Головного управління національної поліції в Запо-різькій області  від 14.04.2020 №2269/40/01-2020 про надання фінансової без-поворотної допомоги на придбання та встановлення в Дніпровському відділі поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області засобів контролю за пропускним режимом - металевих грат, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Доручити комунальному підприємству «Градпроект», в рамках розвитку та підтримки інфраструктури міста, за рахунок прибутку, одержаного від фінан-сово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу на придбання та встановлення в Дніпровському відділі поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області  (надалі – Дніпровський відділ поліції ГУНП в Запорізькій області) металевих грат, шляхом перерахування Дніпровському відділу поліції ГУНП в Запорізькій області коштів у сумі 70 000,00 грн. (сімдесят тисяч гривень 00 коп.).

2. Дніпровському відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надати звіт щодо використання безповоротної фінансової допомоги постійній депутатській комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів міської ради та департаменту архітектури та містобудування Запорізької міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М.

 

Міський голова                                                                                                                            В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проєкту рішення
виконавчого комітету Запорізької міської ради 
«Про надання фінансової допомоги»

 

Розглянувши звернення Дніпровського відділу поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області  від 14.04.2020 №2269/40/01-2020 про надання фінансової безповоротної допомоги на придбання та встановлення в Дніпровському відділі поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області засобів контролю за пропускним режимом - металевих грат, департаментом архітектури та містобудування Запорізької міської ради, як органом управління майном комунального підприємства «Градпроект», підготовлено проєкт рішення виконавчого комітету міської ради «Про надання фінансової допомоги».

Даним проєктом рішення доручено комунальному підприємству «Градпроект», за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства, надати безповоротну фінансову допомогу Дніпровському відділу поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області на придбання та встановлення в Дніпровському відділі поліції Головного управління національної поліції в Запорізькій області засобів контролю за пропускним режимом - металевих грат, на загальну суму 70 000,00 грн. (сімдесят тисяч гривень 00 коп.)

 

Заступник директора департаменту
архітектури та містобудування
Запорізької міської ради                            П.В. Назаренко