Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №227/1 від 25.05.2020 року «Про усунення наслідків порушень Правил благоустрою території міста Запоріжжя за адресою: вул. Турбінна, 30»  

від 19.06.2020. Дата оприлюднення 19.06.2020

Керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244, Правилами благоустрою території міста Запоріжжя, затвердженими рішенням Запорізької міської ради від 22.06.2011 №41, Типовим порядком видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2013 р. № 870, у зв’язку з фактом виявлення об’єкта, встановленого без достатніх правових підстав без дозвільних документів, на підставі акту обстеження території № 0452 від 19.05.2020, фотоматеріалів, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету №227/1 від 25.05.2020 року «Про усунення наслідків порушень Правил благоустрою території міста Запоріжжя за адресою: вул. Турбінна, 30», а саме п.3, п. 4, п. 33 викласти в новій редакції, а саме:

в пункті 3 даного рішення замість слів «У разі невиконання цього рішення власником об’єкта, вказаного у п.1 даного рішення, виконання цього рішення доручити районній адміністрації міської ради по Заводському району як балансоутримувачу території, на якій знаходяться металева конструкція з тентом та елементи цегляного паркану» слід читати «У разі невиконання цього рішення власником об’єкта, вказаного у п.1 даного рішення, виконання цього рішення доручити районній адміністрації міської ради по Дніпровському району як балансоутримувачу території, на якій знаходяться металева конструкція з тентом та елементи цегляного паркану»;

в пункті 4 даного рішення замість слів «Районній адміністрації міської ради по Заводському району» слід читати «Районній адміністрації міської ради по Дніпровському району»;

В пункті 33 даного рішення замість слів «Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів ради Волобуєва В.О., голову районної адміністрації міської ради по Заводському району Баєва А.І.» слід читати «Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів ради Волобуєва В.О., голову районної адміністрації міської ради по Дніпровському району Змієнка В.В.».

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника  міського голови  з  питань  діяльності  виконавчих  органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                                                          В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №227/1 від 25.05.2020 року «Про усунення наслідків порушень Правил благоустрою території міста Запоріжжя за адресою: вул. Турбінна, 30»

У зв’язку із технічною помилкою та тим, що вул. Турбінна, 30, територіально відноситься не до Заводського, а до Дніпровського району м. Запоріжжя, виникла необхідність внесення змін до п. 3, п. 4, п. 33  до рішення виконавчого комітету №227/1 від 25.05.2020 року «Про усунення наслідків порушень Правил благоустрою території міста Запоріжжя за адресою: вул. Турбінна, 30», із зазначенням виконавця цього рішення районної адміністрації міської ради по Дніпровському району як балансоутримувача території, на якій знаходяться металева конструкція з тентом та елементи цегляного паркану.

 

Начальник Інспекції з благоустрою
Запорізької міської ради                                                                            В.В. Лисенко