Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Запоріжжі на одну особу за квітень - червень 2020 року

від 06.07.2020. Дата оприлюднення 06.07.2020

Керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житловий фонд соціального призначення», рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 24.03.2020 №112 «Про соціальний квартирний облік»:

ВИРІШИВ:

1. Визначити величину опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Запоріжжі на одну особу за квітень - червень 2020 року в розмірі 592 грн за місяць, з урахуванням мінімальної норми забезпечення житлом в місті Запоріжжі – 8 кв.м.

2. Районним адміністраціям Запорізької міської ради по Вознесенівському, Дніпровському, Заводському, Комунарському, Олександрівському, Хортицькому, Шевченківському районах в місті Запоріжжі використовувати величину опосередкованої вартості найму (оренди) житла в місті Запоріжжі, визначену пунктом 1 цього рішення, для встановлення відповідно до закону права громадян на соціальний квартирний облік та отримання житла з житлового фонду соціального призначення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міської ради Гординського В.Г.

 

Міський голова                                                                       В.В.Буряк