Про передачу витрат міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт ДНЗ № 217 по вул. Бочарова, 14-б в м. Запоріжжя» І черга будівництва

від 13.07.2020. Дата оприлюднення 13.07.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовій вартості об’єкту основних фондів департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління департаменту освіти і науки Запорізької міської ради витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт ДНЗ № 217 по вул. Бочарова, 14-б в м. Запоріжжя», вартістю  2415,5479 тис. грн.

2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а департаменту освіти і науки Запорізької міської ради прийняти витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт ДНЗ № 217 по вул. Бочарова, 14-б в м. Запоріжжя».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк