Про передачу витрат міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня – вул. Верещагіна в м. Запоріжжя»

від 20.07.2020. Дата оприлюднення 20.07.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою врахування витрат міського бюджету в балансовій вартості об’єкту основних фондів, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» витрати міського бюджету по об’єкту завершеного будівництвом «Капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня – вул. Верещагіна в м. Запоріжжя» та передати:

- в оперативне управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району в сумі 926,95686 тис. грн.;

- в господарське відання Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” в сумі 1817,87659 тис. грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченкіському району та Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” прийняти витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня – вул. Верещагіна в м. Запоріжжя»

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                 В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про передачу витрат міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня – вул. Верещагіна в м. Запоріжжя»

Комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» разом з підрядною організацією завершено роботи по об’єкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття трамвайного переїзду по вул. 8 Березня – вул. Верещагіна в м. Запоріжжя».

Роботи виконані в повному обсязі у відповідності до проектно-кошторисної документації.

На підставі Сертифікату Державної архітектурно-будівельної інспекції у Запорізькій області, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації та підтверджує його готовність до експлуатації, з метою подальшої експлуатації та врахування в бухгалтерському обліку балансоутримувача, комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» вилучає зі свого господарського відання та передає в оперативне управління  районній адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району витрати міського бюджету в сумі 926,95686 тис. грн., та в господарське відання Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” витрати в сумі 1817,87659 тис. грн.

 

Директор комунального підприємства
«Управління капітального будівництва»                               А.А. Бушов