Про передачу витрат міського бюджету на улаштування поливального водопроводу пішохідної частини проспекту Маяковського ІІІ та ІV черги

від 20.07.2020. Дата оприлюднення 20.07.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку комунального ремонтно-будівельного підприємства «Зеленбуд», виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання комунального ремонтно-будівельного підприємства «Зеленбуд» витрати міського бюджету на улаштування поливального водопроводу в складі об’єкту «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя». (третя та четверта черги будівництва)» в сумі  1597,24607 тис. грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а комунальному ремонтно-будівельному підприємству «Зеленбуд» прийняти витрати міського бюджету з улаштування поливального водопроводу третьої та четвертої черги будівництва об’єкту «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                                             В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про передачу витрат міського бюджету на улаштування поливального водопроводу пішохідної частини проспекту Маяковського ІІІ та ІV черги»

Комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» разом з підрядною організацією завершено роботи з улаштування поливального водопроводу третьої та четвертої черги будівництва у складі об’єкта «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя».

Роботи виконані в повному обсязі у відповідності до проектно-кошторисної документації.

З метою подальшої експлуатації та врахування в бухгалтерському обліку балансоутримувача, комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» вилучає зі свого господарського відання та передає в господарське відання комунального ремонтно-будівельного підприємства «Зеленбуд»  витрати міського бюджету з улаштування поливального водопроводу третьої та четвертої черги об’єкту «Реконструкція пішохідної частини пр. Маяковського в м. Запоріжжя» в сумі 1597,24607 тис. грн.

 

Директор комунального підприємства
«Управління капітального будівництва»                               А.А. Бушов