Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.11.2019 №522 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі»

від 21.07.2020. Дата оприлюднення 21.07.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про міський електричний транспорт», враховуючи лист районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району від 24.06.2020 №0756/01-32/01 «Про розгляд звернення» виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.11.2019 №522 «Про затвердження переліку зупинок громадського транспорту на тролейбусних та трамвайних маршрутах в місті Запоріжжі», а саме, перейменувати трамвайну зупинку «Вул. Залізнична», яка знаходиться по вул. Іванова, на назву «Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г.Івченка».

2. Запорізькому комунальному підприємству міського електротранспору «Запоріжелектротранс» внести зміни до паспортів трамвайних маршрутів загального користування.

3. Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради оприлюднити інформацію щодо перейменування трамвайної зупинки через засоби масової інформації.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та начальника управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради  Власюка О.О.

 

Міський голова                                                                                   В.В.Буряк


Пояснювальна записка
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 2911.2019 №522  «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі»

 

З метою упорядкування маршрутної мережі, враховуючи що  в районі трамвайної зупинки «Вул. Залізнична» відсутня вулиця з  назвою Залізнична та  лист районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району від 24.06.2020 №0756/01-32/01 «Про розгляд звернення», управлінням з питань транспортного забезпечення та  зв'язку міської ради підготовлено проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 29.11.2019 №522 «Про затвердження реєстру трамвайних та тролейбусних маршрутів в місті Запоріжжі» щодо перейменування трамвайної зупинки «Вул. Залізнична», яка знаходиться по вул. Іванова, на назву «Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г.Івченка».

Проектом рішення передбачено перейменування трамвайної зупинки «Вул. Залізнична» на назву «Запорізький авіаційний коледж ім. О.Г.Івченка».

 

Начальник управління                                                                               О.О.Власюк