Про надання дозволу на передачу продуктів харчування

від 24.07.2020. Дата оприлюднення 24.07.2020

Відповідно до ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити продукти харчування, які закуповувались для організації харчування мешканців міста, що отримують соціальні послуги у відділеннях Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), передати громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та сім’ям, які виховують дитину з інвалідністю, які отримують соціальні послуги в відділеннях Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк


Пояснювальна записка

до рішення виконавчого комітету Запорізької міської «Про надання дозволу на передачу продуктів харчування»

 

У зв’язку із встановленням карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, що призвело до простою у роботі деяких відділень Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), з метою раціонального використання продуктів харчування, які закуповувались для організації харчування відвідувачів, пропонується надати дозвіл Запорізькому міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) передати зазначені продукти громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та сім’ям, які виховують дитину з інвалідністю та отримують соціальні послуги в підрозділах Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

 

Заступник начальника управління
соціального захисту населення
міської ради                                                                                     І.В.Озьорна