Про передачу витрат міського бюджету на реконструкцію автодороги по проспекту Маяковського від проспекту Соборний до вулиці Патріотичної

від 28.07.2020. Дата оприлюднення 28.07.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації, обслуговування та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в оперативне управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району витрати міського бюджету по об’єкту «Реконструкція автодороги по пр. Маяковського від пр. Соборний до вул. Патріотичної в м. Запоріжжі» в сумі 5266,11178 тис. грн.

2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району прийняти витрати міського бюджету по об’єкту «Реконструкція автодороги по пр. Маяковського від пр. Соборний до вул. Патріотичної в м. Запоріжжі».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О.

 

Міський голова                                          В.В. Буряк