Про внесення змін до розпорядження міського голови від 21.01.2020 №16 р «Про склад комісії з питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтного-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та розташовані у багатоповерхових житлових будинках»

Розпорядження міського голови №167р від 24.07.2020. Дата оприлюднення 30.07.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи кадрові зміни та звернення комунального підприємства «Виробниче ремонтного-експлуатаційне житлове об’єднання №7» від 07.07.2020 №1656, від 07.07.2020 №1658 та від 14.07.2020 №1731, внести зміни до розпорядження міського голови від 21.01.2020 №16р «Про склад комісії з питання розмежування допоміжних та нежитлових приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та розташовані у багатоповерхових житлових будинках», а саме:

1. Виключити зі складу постійно діючої комісії з обстеження приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та мають ознаки допоміжних приміщень житлових будинків у м. Запоріжжя Кириченка Тараса Вікторовича – директора департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради та Рибакову Олену Валеріївну – менеджера з домоуправління відділу з управління житловим фондом товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Запоріжжя» (за згодою).

2. Включити до складу постійно діючої комісії з обстеження приміщень, які перебувають у господарському віданні комунального підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об’єднання №7» та мають ознаки допоміжних приміщень житлових будинків у м. Запоріжжя Казанцева Олександра Анатолійовича – директора департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради та Голавську Галину Миколаївну – менеджера з домоуправління відділу з управління житловим фондом товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Запоріжжя» (за згодою).

3. Посаду члена комісії Руло Вікторії Миколаївни слід читати «начальник технічного відділу комунального підприємства «Виробниче ремонтно – експлуатаційне житлове об’єднання №7».

 

Міський голова                                           В.В.Буряк