Про передачу витрат міського бюджету з капітального ремонту покрівлі КНП «Пологовий будинок № 3» ЗМР

від 18.08.2020. Дата оприлюднення 18.08.2020

Згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», з метою подальшої експлуатації та врахуванню витрат міського бюджету в бухгалтерському обліку КНП «Пологовий будинок № 3» ЗМР, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання КНП «Пологовий будинок № 3» ЗМР витрати міського бюджету по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі гінекологічного відділення корпусу «Б» та пологового відділення корпусу «В» ЗОЗ «Пологовий будинок № 3» по вул. Бочарова, 11 в м. Запоріжжя» в сумі  797727,19 грн.

2.  Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а КНП «Пологовий будинок № 3» ЗМР прийняти витрати міського бюджету з капітального ремонту покрівлі.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                 В.В. Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проекту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради «Про
передачу витрат міського бюджету з капітального ремонту покрівлі КНП
«Пологовий будинок № 3» ЗМР»

Комунальним підприємством «Управління капітального будівництва» разом з підрядними організаціями завершено виконання робіт з капітального ремонту покрівлі гінекологічного відділення корпусу «Б» та пологового відділення корпусу «В» ЗОЗ «Пологовий будинок № 3» по вул. Бочарова, 11 в м. Запоріжжя. Роботи виконані у відповідності до проектно-кошторисної документації.

На підставі Сертифікату готовності об’єкта до експлуатації, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації та підтверджує його готовність до вводу в експлуатацію, з метою подальшої  експлуатації, обслуговуванню та врахуванню  в бухгалтерському обліку балансоутримувача, комунальне підприємство «Управління капітального будівництва» вилучає зі свого господарського відання та передає в господарське відання КНП «Пологовий будинок № 3» ЗМР витрати міського бюджету з капітального ремонту покрівлі.

 

В.о. директора комунального підприємства
«Управління капітального будівництва»                               А.С. Павлусь