Про передачу майна комунальної власності

від 19.08.2020. Дата оприлюднення 19.08.2020

Керуючись ст.59, ст.60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Цивільним кодексом України, ст.136, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району та комунального підприємства “Титан”, виконавчий комітет Запорізької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вилучити з оперативного управління районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району та передати в господарське відання комунальному підприємству “Титан” майно комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні (на балансі) районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району та розташоване на території Ландшафтного парку, за актами приймання-передачі.

2. Доручити районній адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району передати, а комунальному підприємству “Титан” прийняти в господарське відання майно, зазначене в пункті 1 цього рішення.

3. Зобов’язати комунальне підприємство “Титан” надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання пункту 2 рішення.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О. та голову районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району Ніколаєнко О.О.

 

Міський голова                           В.В.Буряк


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
до проєкту рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради
“Про передачу майна комунальної власності”

До виконавчого комітету Запорізької міської ради надійшло звернення районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району щодо передачі в господарське відання КП “Титан” майна комунальної власності, яке перебуває в оперативному управлінні (на балансі) районної адміністрації Запорізької міської ради по Вознесенівському району та розташоване на території Ландшафтного парку.

Для забезпечення належного утримання та обслуговування майна комунальної власності, враховуючи згоду КП “Титан” та висновок департаменту інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради, департаментом комунальної власності та приватизації міської ради підготовлено відповідний проєкт рішення виконкому міської ради “Про передачу майна комунальної власності”.

 

Директор департаменту комунальної
власності та приватизації міської ради                          О.П.Забутний