Про отримання та передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються у Запорізькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Розпорядження міського голови №180р від 18.08.2020. Дата оприлюднення 19.08.2020

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 7 серпня 2020 року №340 «Про затвердження розподілу та передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються в Запорізькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді»:

1. Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснити заходи щодо отримання товарів від Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді згідно з розподілом, затвердженим розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації від 7 серпня 2020 року №340 «Про затвердження розподілу та передачу товарів, поміщених у режим відмови на користь держави, що зберігаються в Запорізькому обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді».

2. Створити комісію з питання розподілу товарів (іграшки) дітям пільгових категорій, отриманих від Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та затвердити її склад (додається).

3. Запорізькому міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснити передачу товарів дітям пільгових категорій, а саме: дітям, які мають статус члена сім’ї загиблого під час участі в антитерористичної операції та/або операції об’єднаних сил; дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у місцях компактного проживання.

4. Службі (управлінню) у справах дітей Запорізької міської ради здійснити передачу товарів дітям пільгових категорій, а саме: дітям – сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу та під опікою.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І.

 

Міський голова                                          В.В.Буряк